Ο ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ είναι η Πρωταθλήτρια Ομάδα Κορασίδων αγωνιστικής περιόδου 2016-17

Πραγματοποιήθηκε η Τελική Φάση του Final Four του Πρωταθλήματος Κορασίδων αγωνιστικής περιόδου 2016-17 στο ΔΑΚ ΑΙΓΙΝΙΟΥ το Σάββατο 21/01/17.

Στο Μικρό Τελικό η ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ επικράτησε του ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ με σκορ 19-47, και κατέλαβε την 3η Θέση.

Σ’ έναν Τελικό γεμάτο πάθος και αγωνιστικότητα , τόσο από τις μικρές αθλήτριες όσο κι από τους προπονητές (Μίλτση Γ. του ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ & Τσιρογιάννη Τασούλα του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ), τελικά κέρδισε η ομάδα του ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ με σκορ 45-33 και είναι η Πρωταθλήτρια Ομάδα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. στο Πρωτάθλημα Κορασίδων 2016-17.

Στην συνέχεια μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ. Παπαγιαννούλη Αντώνη, ακολούθησαν οι απονομές του Κυπέλλου, των Διπλωμάτων και Μεταλλίων στις ομάδες.

Την απονομή στην Πρωταθλήτρια Ομάδα ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟ έκανε ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., στην ομάδα που κατέβαλε την 2η Θέση ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ την απονομή έκανε από το Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. ο κ. Τακατζόγλου Κωνσταντίνος, ενώ την απονομή της ομάδος που κατέλαβε την 3η Θέση ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ έκανε από Δήμο Πύδνας Κολινδρού και επί χρόνια Σύμβουλος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ. Γκέκας Θωμάς.

Τέλος το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους κκ Καλύβα Γεώργιο που φρόντισε παρά τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας να έχει το γήπεδο έγκαιρα ζεστό για τους αγώνες. Καρανικόλα Γεώργιο υπεύθυνο του γηπέδου , στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ που φρόντισε και την παραμικρή λεπτομέρεια  από την μεγαφωνική  έως την καθαριότητα για την άρτια διεξαγωγή του Final Four.  Τέλος τον κ. Μπογιατζη Νικόλαο, Πρόεδρο του ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ για την βοήθεια και την παρουσία του.