Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης ΕΚΑΣΚΕΜ

1980

      Ιδρύεται Ενωση με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από τα Σωματεία: 1)ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, 2)ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, 3)ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, 4)ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, 5)ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, 6)ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, 7)ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, 8)ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, 9)ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, 10) ΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ , 11) ΓΑΣ Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, 12) ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, 13)ΓΑΣΑ Ο ΑΛΚΕΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

1989

       Γίνεται η Τροποποίηση του Καταστατικού λόγω διαχωρισμού της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΔΥΜ. σε Ενωση ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και Ενωση ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Η νέα Ενωση φέρει την Επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

1993

       1. Αποφασίζεται η υποχρεωτική συμμετοχή, των ομάδων Παίδων & Κορασίδων (ΠΡΑΚ.15) στα Πρωταθλήματα από τους συλλόγους που οι ομάδες τους συμμετέχουν στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  και στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

       2. Αποφασίζεται οι αμοιβές των Κριτών να επιβαρύνουν τα Σωματεία. Οι αμοιβές των Κριτών θα πληρώνονται από την Ένωση και θα παρακρατούνται από τα Σωματεία ταυτόχρονα με την εκκαθάριση των μετακινήσεων τους.

1997

    Αποφασίζεται η πραγματοποίηση του Camp Κολινδρού με συν διοργανωτές την Ε.Ο.Κ. , την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και τον Δήμο Κολινδρού.

1999

       1. Αποφασίζεται η εναρμόνιση του Καταστατικού σύμφωνα με τον νέο αθλητικό (ΠΡΑΚ.22) νόμο (2725/99)

 

       2. Αποφασίζεται η επαναδραστηριοποίηση των CAMP της Ενωσης , με την συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών από την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

2000

         Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ, ανακηρύσσεται ομόφωνα Επίτιμος Πρόεδρος (ΠΡΑΚ.24) της Ενωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.

2001

        Αποφασίζεται η διοργάνωση από την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.  των Πρωταθλημάτων Παμπαίδων & Παγκορασίδων όπου θα συμμετέχουν ομάδες δικαιοδοσίας της Ένωσης