Πρωταθλητής Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2016-17 ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στον Τελικό Αγώνα του Final Four Πρωταθλήματος Εφήβων που έγινε στο ΔΑΚ Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ,  25 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00΄,  ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ επικράτησε του ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ με σκορ 77-34 και είναι η Πρωταθλήτρια Ομάδα Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Τρίτη ομάδα στην κατάταξη είναι η ομάδα της ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ, αφού νίκησε στον Μικρό Τελικό την ομάδα του Συλλόγου ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ με σκορ 57 – 42.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο έγιναν οι απονομές του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων από τον Πρόεδρο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ και τους Συμβούλους της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ.κ. ΘΥΣΙΑΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, ΚΑΤΣΙΑΝΗ ΜΑΡΚΟ, ΓΚΡΕΜΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ & ΤΑΓΓΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ.

Πολυτιμότερος παίκτης του Τελικού ήταν ο αθλητής του συλλόγου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Τσιρογιάννης Κωνσταντίνος, την απονομή του οποίου έκανε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, υπεύθυνος Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας κ. Τούφας Νικόλαος.

Τον Μικρό Τελικό διαιτήτευσαν οι κ.κ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ & ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ενώ τον Τελικό οι κ.κ. ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, στους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες από το μέλος της  ΚΕΔ /ΕΚΕΣΚΕΜ, Κομισάριο της  FIBA & Παρατηρητή Διαιτησίας κ. Τανατζή Γιώργο.

Βοηθοί Διαιτητών- Κριτές ήταν οι κ.κ.  ΠΟΥΦΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΔΗΜΤΣΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΓΚΑΣΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΗ Σ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ & ΦΛΙΟΥΚΑ ΦΡΥΝΗ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΔΚΕ κ. Παντελής Ελευθεριάδης, ο επί σειρά ετών Ταμίας της ΟΔΚΕ και επίτιμος Πρόεδρος του ΣΔΚΚΜ κ. Πόδας Δημήτρης , ο Προϊστάμενος του ΚΑΠΑ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Ρωμύλος Αλεξανδρίδης.