Πρωταθλητής Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2016-17 ο ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

Στον Τελικό Αγώνα του Final Four Πρωταθλήματος Παίδων που έγινε στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ, 9 Απριλίου 2017 και ώρα 19:30΄, ο ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ επικράτησε του ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΣΑΡΙΣΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με σκορ 64-57 και είναι η Πρωταθλήτρια Ομάδα Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2016-17.
Τρίτη ομάδα στην κατάταξη είναι η ομάδα της ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ, αφού νίκησε στον Μικρό Τελικό την ομάδα του Συλλόγου ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ με σκορ 62 – 60.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο έγιναν οι απονομές του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων παρουσία του Προέδρου κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ και των Συμβούλων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ.κ. ΘΥΣΙΑΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, ΚΑΤΣΙΑΝΗ ΜΑΡΚΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ & ΤΑΓΓΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας κ. ΒΟΓΙΑΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ο οποίος και έκανε την απονομή στην Πρωταθλήτρια Ομάδα ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, υπεύθυνος Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας κ. Τούφας Νικόλαος.

Τον Μικρό Τελικό διαιτήτευσαν οι κ.κ.  ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ / ΣΔΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) & ΚΑΨΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ (Γ ΕΘΝΙΚΗΣ /ΣΔΚ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ), ενώ τον Τελικό οι κ.κ. ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Α1ΕΘΝΙΚΗΣ / ΣΔΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) & ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ (Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ / ΣΔΚ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ), στους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες από τον Πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ.

Γυμνασίαρχος των αγώνων ήταν ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ κ. Καλότσης Αθανάσιος & Βοηθοί Διαιτητών-Κριτές ήταν οι κ.κ. ΑΜΒΡΑΚΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ & ΦΛΙΟΥΚΑ ΦΡΥΝΗ.