Τουρνουά 3ΜΕ3 στην Σκύδρα

Tο Σάββατο 23 & την Κυρακή  24 Σεπτεμβρίου, στην  Σκύδρα  (Αυλειος Χώρος 1ου Δημοτικού Σχολείου ) θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο (Β Περιόδου 2017) Τουρνουά 3 ΜΕ 3 στην ΕΚΑΣΚΕΜ.
Το τουρνουά MILKO 3X3  θα γίνει σε συνεργασία του ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και του Συλλόγου ΑΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ .
Το ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 ΜΕ 3 γνωστό στον κόσμο 3 on 3 ή Μπάσκετ στους δρόμους αφορά αγόρια και κορίτσια από 8 έως 18 χρονών τα οποία συμμετέχουν με ομάδες των τριών ή τεσσάρων ατόμων ( αρχηγός , παίκτης 2 , παίκτης 3 & παίκτης 4) που μπορεί να είναι από το Σωματείο , το Σχολείο ή και από μικρές παρέες της πόλης σας.
Σκοπός αυτών των αγώνων τουρνουά , είναι να δοθεί  η ευκαιρία στους μικρούς παίκτες της πόλης σας να παίξουν Μπάσκετ με τον παραδοσιακό τρόπο παιχνιδιού , το γνωστό ¨ μονό ¨. Οι παίκτες παίζουν συνέχεια και συνεχίζουν να παίζουν όσο κερδίζουν σε σύστημα νταμπλ – νοκ άουτ .Δεν υπάρχει πρωταθλητής αλλά ο τελικός νικητής κάθε γκρουπ , η ικανοποίηση του παιχνιδιού και η συμμετοχή σε αυτήν την γιορτή του Μπάσκετ.
Να είστε όλοι εκεί στην συνάντηση για παιχνίδι, μπάσκετ, διαγωνισμούς και δώρα.