Πρωταθλητής Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2017-18 ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στον Τελικό Αγώνα του Final Four Πρωταθλήματος Εφήβων που έγινε στο ΔΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,  18 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00΄,  ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ επικράτησε της ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ με σκορ 62-59  και είναι η Πρωταθλήτρια Ομάδα Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Τρίτη ομάδα στην κατάταξη είναι η ομάδα ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ, αφού νίκησε στον Μικρό Τελικό την ομάδα του Συλλόγου ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με σκορ 54-52.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο έγιναν οι απονομές του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων από τον Πρόεδρο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ και τους Συμβούλους της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ.κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΟΣ & ΛΙΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟ.

Πολυτιμότερος παίκτης του Τελικού ήταν ο αθλητής του συλλόγου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Τσιρογιάννης Κωνσταντίνος, την απονομή του οποίου έκανε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, υπεύθυνος Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας κ. Τούφας Νικόλαος και ο Περιφερειακός Προπονητής Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κασιμίδης Ιωάννης.

Τους ημιτελικούς αγώνες διαιτήτευσαν οι κ.κ. Παπαγερίδης Κωνσταντίνος, Μητώνας Γεώργιος, Χρυσάφης Σταύρος & Χατζημπαλίδης Γεώργιοςστους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικά από τον Πρόεδρο της  ΚΕΔ /ΕΚΕΣΚΕΜ κ. Καλότση Αθανάσιο.

Τον Μικρό Τελικό διαιτήτευσαν οι κ.κ. Εκίζογλου Κωνσταντίνος & Χατζηχαρίσης Σωκράτης , ενώ τον Τελικό οι κ.κ. Ταρενίδης Κωνσταντίνος & Ευφραιμίδης Σταύρος, στους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικά από το μέλος της  ΚΕΔ /ΕΚΕΣΚΕΜ, Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας κ. Τανατζή Γιώργο.