Πρωταθλητής Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2017-18 ο Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ

Στον Τελικό Αγώνα του Final Four Πρωταθλήματος Παίδων που έγινε στο ΔΑΚ Εδεσσας,  18 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00΄,  ο ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ επικράτησε του ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με σκορ 91-83  και είναι η Πρωταθλήτρια Ομάδα Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Τρίτη ομάδα στην κατάταξη είναι η ομάδα ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, αφού νίκησε στον Μικρό Τελικό την ομάδα του Συλλόγου ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο έγιναν οι απονομές του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων από τον Πρόεδρο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ και τους Συμβούλους της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ.κ. ΘΥΣΙΑΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ & ΤΑΚΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

Πολυτιμότερος παίκτης του Τελικού ήταν ο αθλητής του συλλόγου ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ, Καραθανάσης Φράγκίσκος, την απονομή του οποίου έκανε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, υπεύθυνος Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας κ. Τούφας Νικόλαος και ο Περιφερειακός Προπονητής Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κασιμίδης Ιωάννης.

Τον Μικρό Τελικό διαιτήτευσαν οι κ.κ. Παπαγερίδης Κώστας & Χατζηχαρίσης Σωκράτης , ενώ τον Τελικό οι κ.κ. Παπαδόπυλος Θεόφιλος & Ευφραιμίδης Σταύρος, στους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικά από το μέλος της  ΚΕΔ /ΕΚΕΣΚΕΜ, Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας κ. Τανατζή Γιώργο.