Πρωταθλητής Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2018-19 ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στον Τελικό Αγώνα του Πρωταθλήματος Εφήβων που έγινε στο ΔΑΚ ΑΙΓΙΝΙΟΥ,  10 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00΄, ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ επικράτησε του ΑΣ ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με σκορ 51-50 και είναι η Πρωταθλήτρια Ομάδα Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2018-19.
Τρίτη ομάδα στην κατάταξη είναι η ομάδα ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ, αφού νίκησε στον Μικρό Τελικό την ομάδα του Συλλόγου ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ με σκορ 62-53.
Οι απονομές του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων έγιναν από τον Πρόεδρο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ και τον Σύμβουλο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ. ΛΙΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟ, καθώς και από τον Πρόεδρο την ΚΕΔ ΕΚΑΣΚΕΜ κ. ΚΑΛΟΤΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.
Πολυτιμότερος παίκτης του Τελικού ήταν ο αθλητής του συλλόγου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,  Νίκος Μπόζογλου, την απονομή του οποίου έκανε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, υπεύθυνος Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας κ. Τούφας Νικόλαος.
Τον Μικρό Τελικό διαιτήτευσαν οι κ.κ. ΧΑΤΖΗΜΠΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΜΗΤΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ενώ τον Τελικό οι κ.κ. ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ.
Κομισάριοι του Final Four οι κ.κ. ΚΑΛΟΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ, Βοηθοί Διαιτητών- Κριτές ήταν οι κ.κ.  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΙΚΗ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΠΙΠΙΛΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΛΙΑ & ΑΜΒΡΑΚΙΔΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ