Πρωταθλητής Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2018-19 ο ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Στον Τελικό Αγώνα του Πρωταθλήματος Παίδων που έγινε στο ΔΑΚ Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ,  12 ΜαΪου 2019 και ώρα 18:00΄, ο ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ επικράτησε του ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΣΑΡΙΣΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με σκορ 62-59 και είναι η Πρωταθλήτρια Ομάδα Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2018-19.
Τρίτη ομάδα στην κατάταξη είναι η ομάδα ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ , αφού νίκησε στον Μικρό Τελικό την ομάδα του Συλλόγου ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ με σκορ 69-63.
Οι απονομές του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων έγιναν από τον Πρόεδρο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ και τους  Συμβούλους της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ.Κ. ΛΙΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ και ΚΑΤΣΙΑΝΗ ΜΑΡΚΟ.
Πολυτιμότερος παίκτης του Τελικού ήταν ο αθλητής του συλλόγου ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ,  Δημήτρης Αμπάρης, την απονομή του οποίου έκανε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, υπεύθυνος Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας κ. Τούφας Νικόλαος.
Τους  Ημιτελικούς διαιτήτευσαν οι κ.κ. ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΠΟΪΣΤΗΣ ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΟΣ(Α ημιτελικός), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΥΡΟΣ & ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(Β ημιτελικός), τον Μικρό Τελικό διαιτήτευσαν οι κ.κ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ & ΜΠΟΪΣΤΗΣ ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΟΣ , ενώ τον Τελικό οι κ.κ. ΜΗΤΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
Κομισάριοι του Final Four οι κ.κ. ΚΑΛΟΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, Βοηθοί Διαιτητών- Κριτές ήταν οι κ.κ.  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ,ΤΖΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΑΛΟΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΗΜΤΣΗ ΕΛΕΝΗ & ΑΜΒΡΑΚΙΔΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ