Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

    Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στους Προπονητές κ.κ. ΤΟΥΦΑ ΝΙΚΟ και ΚΑΣΙΜΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ για την επιλογή, προπόνηση και προετοιμασία της Μικτής Ομάδας της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ.
    Οι κ.κ. ΤΟΥΦΑΣ ΝΙΚΟΣ και ΚΑΣΙΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση στους χαλεπούς καιρούς μας, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και δίδαξαν με την στάση τους ήθος, επαγγελματισμό και απέδειξαν ότι παρά τα προβλήματα μπορούμε να θέτουμε και να επιτυγχάνουμε  την γνώση των ηθικών αθλητικών αξιών  και της δημιουργικής ενασχόλησης , την καλλιέργεια  τoυ ενδιαφέροντος όλων χωρίς αποκλεισμούς στην ανάπτυξη, δεσμών φιλίας, ευγενούς άμμιλας και αλληλοβοήθειας στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε μυώντας τους παράλληλα στα ανυπέρβλητα διαχρονικά αθλητικά ιδεώδη και έλκοντας τους στα αδιαμφισβήτητα ευεργετήματα του αθλητισμού.
    Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε θερμά για το τόσο σημαντικό έργο που προσφέρουν και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να εργάζονται εμπνέοντας και παρακινώντας με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τους αθλητές τους.