Κυπελλούχος Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. 2019-20 η Α.Γ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Στον Τελικό Αγώνα του Final Four Κυπέλλου Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. που έγινε στο ΔΑΚ Δ Βικέλας Βέροιας, 6 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00, ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ επικράτησε του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με σκορ 75-71  και είναι η Κυπελλούχος Ομάδα Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αγωνιστικής περιόδου 2019-20.
Τρίτη ομάδα στην κατάταξη είναι η ομάδα ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΘΛΟΣ αφού νίκησαν στον Μικρό Τελικό την ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ, με σκορ 57-68.
Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα έγιναν οι απονομές του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων από τους Συμβούλους του ΔΣ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ.κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ, ΘΥΣΙΑΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ & ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.
Πολυτιμότερος παίκτης του Τελικού ήταν ο αθλητής του συλλόγου ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ , κ. ΜΩΥΣΙΔΗΣ Θ., την απονομή του οποίου έκανε ο Περιφερειακός Προπονητής της Ε.ΚΑ..Σ.ΚΕ.Μ. κ. ΚΑΣΙΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
Τον Τελικό διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ταρενίδης Κωνσταντίνος (Διατητής Α1 & Πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) & Παπαγερίδης Κωνσταντίνος (Διατητής Α1 του Σ.Δ.Κ.ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ), στους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικά από το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΜ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ.