ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ F4 ΠΑΙΔΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ

Για το γήπεδο:
1. Θα πρέπει να έχει γίνει η κατάλληλη απολύμανση καθαριότητα του γηπέδου.
2. Θα υπάρχει μόνο μία πόρτα εισόδου – εξόδου στην οποία καταγράφονται από τον υπεύθυνο φύλακα ή υπάλληλο του Δήμου Νάουσας και Πύδνας Κολινδρού οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ.
3. Τα αποδυτήρια θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αλλαγή ρούχων και για ν’ αφήσουν οι αθλητές σάκους και ενδύματα και θα μπαίνουν μέσα κατά ομάδες των τεσσάρων ατόμων.
Πριν την είσοδο τους στα αποδυτήρια και κατά την έξοδο τους θα απολυμαίνουν τα χέρια τους με ειδικό διάλυμα το οποίο θα υπάρχει στα αποδυτήρια.
4. Όλες οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν στους αγώνες τόσο για το ζέσταμα όσο και η μπάλα αγώνα  θα πρέπει προηγουμένως να έχει απολυμανθεί με ειδικό αντισηπτικό.
Οι αθλητές, προπονητές, διαιτητές, κριτές, συνοδοί, μέλη του Δ.Σ. των Συλλόγων κλπ που θα τους επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να έχουν συμπληρωμένο
1.ΦΥΛΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ
και να φέρουν μαζί τους και την
2.ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ για την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση.
Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνουν  χωρίς την παρουσία φιλάθλων  για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας και πιο συγκεκριμένα επιτρέπεται η είσοδος μόνο:  
•17 άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι 12 αθλητές, οι  2 προπονητές, ο ιατρός ή φυσιοθεραπευτής και δύο μέλη-συνοδοί του Δ.Σ. της κάθε ομάδας, που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση.
•Οι Διαιτητές, η Γραμματεία,  ο Ιατρός αγώνα
•Μέλη Δ.Σ.  της ΕΚΑΣΚΕΜ, υπευθύνων διοργώνωσης ο Περιφερειακό και Ομοσπονδιακός Προπονητής της.
•Επιπλέον η συμμετοχή δημοσιογράφων με σχετική άδεια από την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.