ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΙΣΤΗ (BLS/AED)

Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ) σε συνεργασία με το Παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Νάουσας διοργανώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο :

”ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΙΣΤΗ (BLS/AED”).

Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση ”ΚΑΑ” και στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή «ΑΕΑ-ΑΕD» και απευθύνεται σε προπονητές, γυμναστές, μέλη προπονητικών team, παράγοντες σωματείων, διαιτητές, γονείς αθλητών και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Το Πρόγραμμα θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και από ώρα 09.00-15.00 στο ανοικτό γήπεδο του Άλσους Αγίου Νικολάου στη Νάουσα.

Περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εξάσκηση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδιστές τελευταίας τεχνολογίας, όπως επίσης και πρώτες βοήθειες σε περίπτωση πνιγμονής με τη μέθοδο Heimlich.

Κόστος Συμμετοχής : 20 ευρω ανά άτομο, το οποίο θα πληρωθεί επι τόπου πριν την έναρξη της εκπαίδευσης. 

Οι συμμετέχοντες αποκτούν Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ισχύ για 5 χρόνια, το οποίο είναι κατάλληλο και για τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση  :

era-arg@hotmail.com