ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Αξιότιμα μέλη των Ομάδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ,

Με την ευκαιρία της έναρξης των Εθνικών Πρωταθλημάτων και αυτών της Ένωσής μας, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες, τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντές τους. 

Μέσα σε ένα επιβαρυμένο οικονομικό περιβάλλον καλούμεθα όλοι να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία μια σειρά από διαφορετικές διοργανώσεις με αρκετούς αγώνες και πολλές μετακινήσεις. Βασική και αναγκαία προυπόθεση για την ομαλή έκβαση όλων αυτών των διοργανώσεων αποτελεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων, μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασιμότητας και καλοπιστίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο απώτερος στόχος όλων ημών των εμπλεκομένων θα πρέπει να είναι η βελτίωση του επιπέδου του αθλήματος που υπηρετούμε στην Ένωσή μας, η προσέλκυση περισσότερων θεατών στις κερκίδες και περισσότερων παιδιών στα γήπεδα του μπάσκετ.

Παράλληλα, θα παρακαλούσα θερμά να στηρίξουμε και να αγκαλιάσουμε με εμπιστοσύνη το έργο της ΚΕΔ/Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ στο κομμάτι των ορισμών των διαιτητών (παλιών και νέων), όπως επίσης και να διευκολύνουμε με την κόσμια συμπεριφορά μας το έργο των διατητών κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι τα μέλη και των 3 συνδέσμων διαιτητών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. έχουν υψηλό επίπεδο κατάρτισης και εμπειρίας και πολλά εξ’ αυτών τυγχάνουν καθολικής αποδοχής, τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαικό επίπεδο. 

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας και τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος θα είναι πάντα στο πλευρό των ομάδων, κατανοώντας τα προβλήματά τους και προσπαθώντας να βρουν βιώσιμες και αμοιβαία αποδεκτές λύσεις σε τυχόν θέματα που θα προκύψουν, πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής και της ισονομίας. Αποκλειστικό μας μέλημα είναι το καλό του μπάσκετ,και η προβολή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ, μακριά από μοκροπολιτικές και σκοπιμότητες.

Ας χαρούμε, λοιπόν, όλοι μας την αγωνιστική χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών, ας ευχηθούμε υγεία στους αθλητές όλων ανεξαιρέτως των ομάδων και ας ελπίσουμε να παρακολουθήσουμε ελκυστικό μπάσκετ και αμφίρροπες διοργανώσεις.