ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ

Το ΔΣ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διατησίας/ΕΚΑΣΚΕΜ Αθανάσιο Καλότση για την πολυετή προσφορά του στο μπασκετικό γίγνεσθαι της Ένωσης. Η συνεργασία μας καθόλη τη διάρκεια της θητείας του από τον Ιανουάριο του 2022 μέχρι και σήμερα υπήρξε υποδειγματική και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και σταδιοδρομία σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. 

Νέο μέλος στην ΚΕΔ/Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ αναλαμβάνει ο Νικόλαος Ντόγκας, τον οποίον καλωσορίζουμε κι ευχαριστούμε για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησής μας.

Χρέη Προέδρου της Επιτροπής, κατόπιν σύμφωνης γνώμης των συναδέρφων του Γιαμούζη Αριστοτέλη και Νικολάου Ντόγκα, αναλαμβάνει από σήμερα κιόλας ο Χρήστος Γκαντίδης, μέχρι πρότινος μέλος της ΚΕΔ. Του ευχόμαστε «σιδεροκέφαλος» και καλή επιτυχία στον νέο και απαιτητικό ρόλο του.

Τέλος, δεσμευόμαστε ότι μαζί με τα μέλη της ΚΕΔ/Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ θα προχωρήσουμε χέρι χέρι και σε αγαστή συνεργασία για να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα του αθλήματος που από κοινού υπηρετούμε.